Belastingaangifte

Added verzorgt uw belastingaangiften, zoals omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Bij specifieke fiscale zaken schakelen wij gespecialiseerde fiscalisten uit ons uitgebreide netwerk in.

Als een van de weinige accountantskantoren heeft Added Accountancy speciale afspraken met de Belastingdienst – het Convenant Horizontaal Toezicht. Hierdoor zorgen we er voor dat u snel duidelijkheid heeft over uw belastingaangifte en zijn reguliere controles nagenoeg verleden tijd. Uw financiële administratie verloopt gestructureerd en wij onderhouden de contacten met de fiscus. Zo regelt u uw zaken grondig en zijn controles overbodig.

Voorkom reguliere belastingcontroles

Als een van de weinige accountantskantoren heeft Added Accountancy speciale afspraken met de Belastingdienst – het Convenant Horizontaal Toezicht. Hierdoor zorgen we er voor dat u snel duidelijkheid heeft over uw belastingaangifte en zijn reguliere controles nagenoeg verleden tijd. Uw financiële administratie verloopt gestructureerd en wij onderhouden de contacten met de fiscus. Zo regelt u uw zaken grondig en zijn controles overbodig.